Fri fast ändå inte

Här sitter jag nu
utanför dom låsta dörrarna.

(LPT fortfarande men ändå)

Fri

Men jag kommer alltid att vara fånge
i min egen kropp
som är så till max fylld med
både fysisk och psykisk smärta.

Är det värt det?

Finns det nåt hopp?

Är framtiden ljusare?

"Vården" krossade det sista
som fanns kvar av mig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kan inte resten av ditt liv skylla på vården, det som hänt har hänt. Jag va själv inlagd 3 år på bup. Under flera år skyllde jag allt på bup och att jag blev illa behandlad. Sen insåg jag att det som varit har varit, och att hur min framtid ska bli är upp till mig själv. Jag väljer hur mitt liv ska vara, antingen ser jag mig som ett offer resten av mitt liv och skyller allt på andra. Eller väljer jag att jag är en kämpe som har ansvar för mitt eget liv. Det som hänt har hänt, det går inte att ändra. Men hur framtiden ska se ut kan man faktiskt styra.

Svar: Hej "Anonym"

Dom posttraumatisktstressyndrom och dom fysiska skador som vården har orsakat mig är deras fel, det går aldrig att komma ifrån. Jag var offer för deras våld och okunskap och fick men för livet, det går aldrig att komma ifrån.
Det som har hänt har hänt och det ÄR vårdens fel. Det går aldrig att komma ifrån.
Tro mig, jag gör så gott jag kan, utifrån dom förutsättningar som jag har.
Men det som har hänt har hänt. Det går aldrig att komma ifrån.

Mvh // Ellen
None None

2015-11-23 @ 11:42:01
Postat av: Lina

Åh älskade Ellen! Tänk om det fanns något sätt att ta bort all ångest, all fysisk smärta, all psykisk smärta! Jag vill rädda dig, ta hand om dig och se till att du till slut får ett fint liv. Du är fortfarande den starkaste personen jag känner, utan tvekan och JAG vet att du gör så gott du kan. Du har kommit såhär långt och det säger inte lite om din kämparglöd. Visst orkar du komma ännu längre?! Jag skickar all min kärlek till dig, du är bäst och jag älskar dig så mycket <3 <3 <3

Svar: <3 <3 <3 Ni som finns betyder allt. Annars hade jag inte orkat hit, och inte orkat fortsätta. <3 <3 <3 Jag skiter i vad "Anonyma" tycker. Står man inte för sin åsikt, vilket man inte gör om man inte talar om vem man är, så är den inget värt. Sen kan man ju ha olika åsikter och jag kan gärna diskutera med folk, men då får dom stå för sin åsikt i såna fall.
None None

2015-11-25 @ 21:48:32
Postat av: Mia

Anonym: Fruktansvärt omoget att skriva nedvärderande saker om människor, och sen inte ens kunna stå för vem man är, men man kan ju alltid spåra IP adressen. Sen kan man aldrig jämföra sig med någon annan!!

Ellen Fina ja det kan och kommer att bli bättre så länge du fortsätter att kämpa och andas. Förlorade en vän häromveckan som gett upp och det gör fruktansvärt ont, vi är många som tycker om dig ALLTID oavsett vad och som tror på dig och din kapacitet! Vården är inte alltid den bästa tyvärr,och den kan göra mer skada än nytta. Önskar att jag kunde trolla bort det för dig, men det jag kan göra är att säga om och om igen att det kommer att bli bättre. Du ÄR en fighter, även om det inte alltid känns så <3

Kramar Mia

Svar: Tack Mia <3
None None

2015-11-28 @ 17:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0